Beyaz Eşya Servisi

Kocaeli Arçelik Servisi

Evinizde kullandığınız beyaz eşya ürünleri için kurulum ve tamir gibi işlemlerde servis hizmetlerinden faydalanabilirsiniz. Beyaz eşya servisi olarak sunulan hizmetlerde tüm ürün çeşitleri için servis talebinde bulunabiliyorsunuz. Yaşam konforunu artıran ve genel ihtiyaç olan beyaz eşyalarınızda arıza meydana geldiği zaman hizmet seçeneklerinden faydalanarak 7/24 servis hizmeti alabiliyorsunuz.

Servis Hizmetleri

Teknik servis olarak sunulan hizmetlerde beyaz eşyaların tümü için bakım hizmetleri sunuluyor.

Hizmetlerimiz kategorisinde yer alan hizmet seçenekleri şunlardır:

  • Buzdolabı teknik servisi,
  • Çamaşır makinası teknik servisi,
  • Bulaşık makinesi teknik servisi,
  • Televizyon teknik servisi,
  • Klima teknik servisi,

Farklı markalara ait beyaz eşyalarla ilgili her türlü bakım ve onarım hizmetleri profesyonel olarak sunuluyor.

Buzdolabı Teknik Arızaları
Buzdolabı servisi servisi olarak sunduğu hizmetlerde marka fark etmeksizin her türlü arızanın giderilmesi sağlanıyor. Buzdolabı ürünlerinde meydana gelen arıza türleri kolaylıkla tespit ediliyor ve alanında uzman ekiplerce yerinde tamir işlemleri uygulanıyor. Buzdolabının çalışmaması, karlanma yapması, kapağının kapanmaması gibi sorunlar için servis hizmetleri aynı gün içerisinde sunuluyor.

Çamaşır Makinesi Arızaları
Çamaşır makineleri, yaşam konforunu artıran ve tasarruf sağlayan cihazlardır. Çamaşır makinası servisi hizmetlerinde arıza tespiti ve tamir işlem süresi mümkün olduğu kadar kısa tutuluyor.

Çamaşır makinesi arıza çeşitleri şunlardır:

  • Makineye elektrik gelmemesi,
  • Makinenin su almaması,
  • Makinenin su boşaltmaması,
  • Sıkma sorunları,
  • Program hataları,

Çamaşır makinelerinde meydana gelebilecek tüm arıza türleri, servis elemanları tarafından tespit edilebiliyor ve profesyonel olarak çözümler bulunuyor.

Bulaşık Makinesi Teknik Servisi
Son yıllarda, her evde bulaşık makineleri kullanılmaya başlandı. Teknik servis hizmetleri ile yeni alınan bulaşık makinelerinin montajı, arıza tamirleri ve genel bakımları gibi tüm işlemler yapılıyor. Bulaşık makinelerinde belirli bir zaman sonra meydana gelen program takılı kalma hatası ve diğer teknik arıza sorunlarına yerinde çözümler bulunuyor. Bulaşık makinası servisi hizmetleri haftanın her günü sunuluyor.

7/24 Servis Hizmeti
Ev ya da iş yerlerinde kullanılan beyaz eşyaların ne zaman arıza yapacağı bilinmemektedir. Arıza meydana geldiği anda cihaz çalışmayacak ve mağduriyet oluşturmaya başlayacaktır. Beyaz eşyalarınızdan herhangi birisinde bir arıza meydana geldiğini gördüğünüzde, 0262 323 20 23 telefon numarasını arayarak 7/24 teknik servis hizmeti alabilirsiniz.

Garantili Servis Hizmeti
Kocaeli Arçelik Servisi tüm müşterilerine her zaman garantili hizmet sunmaktadır. Beyaz eşyalarınızın markasına ve modeline göre orijinal yedek parçalar kullanıyor ve sunulan hizmetler için garanti veriyor. Garanti hizmetler sayesinde müşteri memnuniyet oranı her zaman yüksek oluyor.

ÇAMAŞIR MAKİNESİ NEDEN SESLİ ÇALIŞIR

Çamaşır makinesi sesli çalışma şikayetlerinde karşılaşabileceğimiz bir kaç tane sorun vardır.

İlk olarak makinenizin ayaklarının dengede olup olmadığını kontrol edin. Ayak ayarı yapılmazsa sıkma esnasında sarsıntı yapacak ve sesli çalışacaktır.

Makinenize dengesiz yük atmayın. Seçtiğiniz programa uygun çamaşır koymalısınız. Eğer fazla çamaşır yada olması gerektiğinden az çamaşır atarsanız sıkmada sesli çalışır bazı durumlarda da sıkma işlemi yapmadan program sonlanabilir.

Makineniz sık kullanımdan dolayı yada fazla çamaşır yıkamadan kaynaklı olarak kazan arkasındaki rulmanları arıza yapar ve sıkmada sesli çalışma şikayetleri meydana gelir. Bu gibi durumlarda teknik servis gelerek atölyede rulman değişimi yapmalıdır.

BULAŞIK MAKİNESİ SU ALMIYOR NE YAPMALIYIM ?

Bulaşık makineleri günlük yaşantımızın en önemli parçalarından biridir. En sık rastlanan arızalardan bir tanesi de su almıyor şikayetidir. Su almıyor şikayetinin bir çok nedeni olabilir. Şimdi bunları inceleyelim.

1- Bulaşık makinesinin bağlı olduğu muslukta problem olabilir. Yada şebeke suyu kesilmiş olabilir. Öncelikle suların olup olmadığını kontrol ediniz eğer sular akıyorsa musluktan su gelip gelmediği kontrol edilerek emin olmalısınız. Bunun için musluğu kapatın makinenin hortumunu çıkartın ve musluğun altına bir kap koyarak suyun akıp akmadığını kontrol ediniz.

2- Bulaşık makinesinin su giriş filtresi tıkanmış olabilir. Makinenizin su giriş hortumunda bulunan filtresinde zamanla biriken kirler filtreyi tıkamış ve su girişini yavaşlatmış olabilir. Hortumun ucunda bulunan filtreyi nazikçe çıkartarak musluk altında temizleyip tekrar takınız ve makinenizi çalıştırarak su alıp almadığını kontrol edebilirsiniz.

3-Bulaşık Makinesinin su giriş valfi arızalnmış olabilir. Makinenin çalışma prensibine dayalı olarak suyu otomatik olarak alma ve kesme görevini yapan su giriş valfi eğer arızalandıysa makineniz su almayacaktır. Hortumu ve filtreyi temizlemenize rağmen su almıyorsa su giriş valfinde arıza olabilir. Böyle bir durumda servisimizi arayarak yardım alabilirsiniz.

4- Bütün bu kontroller sonucunda makinenizin su almamasının bir çok sebebi daha olabilir. Örneğin :

  • Açma kapama tuşu arızalıdır
  • Program düğmesi arızalıdır
  • Yan su cebi tıkalı yada arızalıdır.
  • Taşma swici arızalıdır
  • Tahliye pompası arızalıdır.

BUZDOLABI ALTI SOĞUTMUYOR NE YAPMALIYIM ?

Buzdolabı altı soğutmuyor şikayeti en sık karşılaşılan arızalardan biridir. Bu arızanın meydana gelmesinin bir çok sebebi olabilir.

Öncelikle dolabınızın kapağı açık kalmış olabilir. Eğer böyle bir durum varsa dolabın içerisine sıcak hava girdiğinden sıcak hava ile soğuk hava birleştiğinden nem yapacak ve buzlanmaya sebep olacaktır. Bu durumda hava kanalları buz ile kaplanacağından alt ve üst kısımdaki hava akışı kesilecek ve alt kısım soğutmayacaktır.

Ayrıca dondurucu bölüm zaten soğuk olduğundan bir süre daha soğutma yapıyor olarak algılanabilir fakat belli bir zamandan sonra buradaki buzlarda erime yaparak soğukluk tamamen bitecektir. Bu durumda dolap su akıtmaya da başlayacaktır.

Farklı bir durum ise cihazın ısıtıcı sensörlerinin bozulmasıdır. Dolabın oluk ısıtıcı ve evap ısıtıcı olarak iki adet ısıtıcısı bulunur. Bu ısıtıcılar arızalı olduğundan buzdolabı doğru zamanda eritme işlemi yapamayacağı için bloklanma yaşanacak ve yine hava kanalları buzlanma yapacağından soğuk hava akışı kesilecek ve alt kısım soğutma işlemi yapamacaktır.

Buzdolabınızın motor çalışma sesi duyulmuyorsa servisimizi arayarak kontrol ettirmelisiniz.

Çözüm Önerisi : Buzdolabınızın kapıları açık kalmış olabilir diyorsanız yapmanız gereken işlemler sırasıyla aşağıdaki gibidir.

1- Buzdolabının fişini çekip içini boşaltın.

2- Kapıları açık olarak mevsim sıcaklığına göre 24 saat ile 48 arasında bekletin.

3-Bu süre sonunda dolabın kapılarını kapatın ve fişini takın.

4-8 saat boş bir şekilde çalıştırın soğutmasını gözlemleyin.

5-yiyeceklerinizi parça parça koyarak soğutmayı kontrol edin fakat kapaklarını çok sık açmayın.

Buzdolabınız bu işlemlerin sonunda normal soğutmasını 24 saat içinde sağlayacaktır. eğer bu işlemin sonunda yine soğutma işlemi yoksa servisimiz çağırarak kontrol ettirmelisiniz.